Millhouse

Werkwijze

 

Zo werken we samen

Werkvormen

Ik maak gebruik van zowel rationele als intuïtieve methoden. Zowel krachtige als luchtige werkvormen.  Dus gevalideerde psychologische testen en arbeidsmarktanalyses alsook biografische interviews, spelkaarten en schrijfopdrachten die appelleren op intuïtie en verbeeldingskracht. Ik selecteer werkvormen die het meest passend zijn voor jouw persoonlijke loopbaanvraag.

Mijn werkwijze vraagt van jou wel een bepaalde mate van zelfreflecterend vermogen. Dat je kritisch naar jezelf durft te kijken en ook dat je actief participeert. Ik faciliteer je zo veel mogelijk met wat je nodig hebt, maar je zult zelf aan de slag moeten gaan.

Opdrachtbevestiging

Na het intakegesprek kun je aangegeven of je met mij wilt werken aan je loopbaan. Ik zal je niet met verkooptechnieken pushen om tot een opdracht over te gaan. Ik vind het belangrijk dat je 100% achter je keuze staat. Als je ja zegt, krijg je van mij een opdrachtbevestiging toegestuurd met een voorstel voor de inhoudelijke invulling van jouw loopbaangesprekken.
Je krijgt een factuur voor het afgesproken aantal loopbaangesprekken. De betalingstermijn is standaard 14 dagen. Als je (oud) werkgever niet meebetaalt aan de loopbaanbegeleiding, kun je met mij afwijkende afspraken maken

Digitale ondersteuning

We gebruiken een veilige online werkomgeving om opdrachten, verslagen, testuitslagen, informatie, chatgesprekken en overige documenten overzichtelijk bij te houden. Daarnaast krijg je toegang tot een online testcenter van LDC om gevalideerde testen af te nemen. Als we online afspreken dan gebeurt dit met een veilige videoverbinding. Onze live coachsessies vinden plaats op onze bezoekadres in Bergschenhoek.

 

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Bezoekadres: 

Business Center Lansingerland

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

 

©2021 Switchwise | KvK 80377777