65C5E7BE-81AC-4D5C-A877-72BD8B446B84_1_2

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Angèle Jankok

Ik heb vol overtuiging gekozen om te werken als loopbaanadviseur, omdat ik te veel mensen tegenkom die het niet naar hun zin hebben in hun werk. Als ik hierover doorvraag, komt er altijd een sprankeling in hun ogen wanneer ze vertellen over wat ze echt zouden willen doen. Om dan vervolgens alle redenen op te sommen waarom het niet zou kunnen. Als dit gebeurt ontsteekt mijn vlammetje. Ik word grraag uitgedaagd om te kijken wat er nog wel kan.  Ik zie altijd nieuwe wegen op niet gebaande paden.

 

Succes is voor mij dat ik een verschil kan maken in levens van mensen. Ik geloof dat iedereen talenten mee heeft gekregen om werk te doen wat je ten diepste verlangt om te doen. Met mijn talent 'schatgraver', vind ik altijd wel wat jouw talenten zijn en met mijn talent 'groeimotor' moedig ik je aan om die aan de wereld te schenken. 

Ik heb mij ontwikkeld als een deskundige op het gebied van loopbaanmanagement. In diverse functies die ik heb vervuld, zoals manager en HRM Adviseur, heb ik altijd bovengemiddeld veel aandacht geschonken aan de loopbanen van mensen. Van het voeren van zeer inspirerende POP-gesprekken tot het compleet herinrichten van afdelingen rond de talenten van medewerkers. 

Als loopbaanadviseur heb ik een paar honderd mensen op weg mogen helpen in hun loopbaan. In zowel groepstrainingen zoals de Careerbootcamp, als ook in individuele korte tot lange trajecten. Daarnaast heb ik ook als docent loopbaancoaching mijn werkwijze als een methode ontwikkeld in een leergang, waarmee ik maatschappelijk werkers heb getraind in de gemeenten Den Haag, Amsterdam en Capelle aan de IJssel. Hierdoor waren zij in staat om nog eens honderden werkzoekenden te helpen bij het realiseren van een carrièreswitch. 

 
IMG_8066.png

Ik geloof in een leven lang leren en ben altijd bezig met een (online) training of cursus om mezelf verder te ontwikkelen. 

Ik heb een bachelor in Human Resource Management (HRM) en ben ook gecertificeerd als Master Practioner Neuro Linguïstisch Programmeren. Ik heb mij diepgaand verdiept in het vakgebied Psychologie, met name in de theorieën van Jung en de positieve psychologie. Ook over de leer van het Enneagram bezit ik veel kennis. Ik heb ook veel belangstelling voor bewustzijnsontwikkeling en mystiek.  

Mijn grootste hobby's zijn lezen en schrijven. Schrijven is voor mij een meditatieve activiteit. Ik schrijf bijna elke dag reflectief, expressief, creatief of soms ook therapeutisch. Ik laat me graag ontroeren door levensverhalen van mensen.  Ik ben dol op Latijns-Amerikaans muziek en dans zo vaak als ik kan. Ik ben getrouwd met Lucio, een expert in cybersecurity, en onze zoon Alexander zit op de middelbare school. We houden van vakanties in Noord-Italië en Zuid-Spanje en vinden het heel gezellig om thuis spelletjesavond te organiseren. 

 

Nu je meer over mij weet, wil ik ook graag iets over jou weten. Bel, mail, neem contact op via het contactformulier of laat wat van je weten via social media. 

 

©2020 Switchwise | angele@switchwise.nl | Tel.: +31 (0) 684848468 | KvK 80377777 | Algemene voorwaarden | Privacy beleid