top of page

"Alleen jij weet diep van binnen wat voor jou het beste is. Luister niet naar ruis in de wereld, maar ga op zelfonderzoek uit en neem het stuur van jouw loopbaan in handen.” 

Angèle Jankok

Directeur Switchwise
Loopbaan- en leiderschapscoach

YW-Angele-105 B.jpg

Switchwise

Switchwise is in 2009 opgericht door Angèle Jankok. Angèle heeft in de afgelopen jaren > 1000 loopbaan- en ontwikkelgesprekken gevoerd. Als Register Loopbaanprofessional blinkt ze uit in het herkennen van verborgen talenten van mensen. Ze is werkzaam geweest als manager van diverse (staf)afdelingen en als HR/organisatieadviseur bij middelgrote en grote bedrijven. Ook heeft ze als docent Loopbaancoaching, maatschappelijk werkers in diverse gemeenten opgeleid. ​Angèle werkt samen met een vast team van vakkundige loopbaanadviseurs, coaches & trainers.​

Iets over mij

Ik ben iemand die heel goed kan luisteren en de juiste vragen weet te stellen. Met mijn enthousiasme, creativiteit en energie kan ik anderen inspireren om met een nieuwe focus een stap te zetten waar ze zijn vastgelopen. Ik kan mensen wakker schudden door een andere invalshoek te laten zien en durf zelf van gebaande paden af te gaan. Bij mij is naast ruimte voor bekrachtiging en activering ook plek voor verhalen, speelsheid, lachen en ontroerd raken. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het lezen, schrijven en nieuwe dingen leren. Ik ben getrouwd en ben moeder van een 18-jarige zoon. 

Mijn visie op menselijke ontwikkeling

Een talent is het unieke vermogen om de dingen sneller, beter en met minder inspanning te kunnen doen dan anderen. Het is iets waar je van nature goed in bent én wat je graag doet. Jouw talent heeft net als een zaadje een vruchtbare grond en goede omstandigheden nodig om te groeien en bloeien. Je bent in een voor jou vruchtbare bodem, wanneer je jezelf kan zijn, wanneer aan jouw essentiële (voor)waarden wordt voldaan, wanneer je iets doet wat voor jou ertoe doet, wanneer je je goed voelt bij de mensen waar je mee werkt en wanneer je jouw talenten optimaal benut.

Mijn werkwijze

Ik maak gebruik van zowel rationele als intuïtieve methoden. Zowel krachtige als luchtige werkvormen.  Dus wetenschappelijk gevalideerde psychologische testen en arbeidsmarktanalyses alsook biografische interviews, spelkaarten en schrijfopdrachten die appelleren op intuïtie en verbeeldingskracht. Ik selecteer werkvormen die het meest passend zijn voor de persoonlijke ontwikkelvraag.

“Angèle is een inspirerende, creatieve en innemende persoonlijkheid. Ze is sterk gericht op het ontwikkelen van mensen en organisaties en beschikt over een groot instrumentarium om doelen te bereiken. Ze is enthousiast, bezield en zakelijk. Ze kan met groepen en individuen werken en weet hen altijd een stap verder te brengen. Ze is vriendelijk, betrouwbaar en professioneel.”

Nienke van Dijk, werkgever

bottom of page