Paragliding in the Mountains

Missie, visie en kernwaarden

 

Missie

Switchwise bestaat voor jou. Om jou te helpen onderzoeken hoe je ertoe wilt doen. Begeleiden om een volgende stap te realiseren in werk met meer betekenis, waar je energie van krijgt en waarin je talenten benut worden. Werk waarin je kan zijn wie je wilt zijn en aan je ambities kan werken volgens de waarden die voor jou belangrijk zijn. 

Jouw geluk, welzijn en voorspoed staan centraal. Van mij krijg je aandacht, tijd, ruimte en faciliteiten om een nieuwe weg in te slaan. Met liefde, van mens tot mens en onbevooroordeeld

 

Visie

Via werk worden mensen in staat gesteld om hun talenten ten uitvoer en zinvolheid te ervaren. Veel mensen zitten in banen die niet passen bij hun natuurlijke aanleg. Ze werken in een omgeving waarin ze niet goed gedijen. Ze ervaren hun werk als weinig zinvol. Ik zet me 100% in om inspirerende loopbanen en zinvol werk voor mensen bereikbaar te maken. 

 

Kernwaarden

Menselijke waardigheid

Ik zal altijd met aandacht en zonder vooroordeel naar je luisteren. Ik geloof onvoorwaardelijk in de goedheid in elk mens. Je bent waardevol en ik behandel je met respect. Als jouw verhaal beschadigingen bevat, ga ik hier vriendelijk en begripvol mee om. Om jou te helpen in beweging te komen, kan ik ook zakelijk en confronterend optreden.

Inclusiviteit

Ik zie jou alleen als mens. Kleur, afkomst, gender, geloof, of je niveau van inkomen/opleiding vind ik niet belangrijk. Belangrijk om onze samenwerking te laten slagen is hoe jij in het leven staat. We staan op dezelfde golflengte als jij net als ik gedreven bent om een positieve bijdrage te leveren in de wereld. Als je jezelf wilt ontwikkelen en met een open houding in het leven staat.

Optimisme

Met opgewektheid kijk ik naar het goede in alles wat gebeurt. Ik houd vast aan hoop zelfs als jij die hebt laten varen. Ik ben een probleemoplosser en zal niet meegaan in klagen of opgeven. Ik geloof dat zelfs als het leven moeilijk is, je het beste van kan maken. Ik heb vertrouwen dat alles goed zal komen. Samen met mij kun je uitdagingen tegemoet met vertrouwen en levenskracht.

 

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Bezoekadres: 

Business Center Lansingerland

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

 

©2021 Switchwise | KvK 80377777