Glimlachende Vrouw
 

Loopbaancoaching

Breng meer bezieling in je werk en loopbaan

Als je de droom van een ander leeft, duurt het niet lang voordat het als een nachtmerrie begint te voelen. Als datgene waar je zo hard voor hebt gewerkt, niet het gevoel geeft dat je had verwacht, kun je dat ervaren als desillusie. Het is gemakkelijk om meegesleept te worden in een professioneel leven dat onbevredigend aanvoelt. Zo'n 80% getalenteerde en gemotiveerde mensen zitten vast en weten niet hoe ze dit kunnen doorbreken.  

Met Loopbaancoaching helpen we vrouwen die vastlopen en ongelukkig zijn in hun huidige baan, om weer in contact te komen met hun innerlijke inspiratie en hier vandaan veranderingen te realiseren. 

 • Ben je op een punt gekomen dat je geen zingeving of plezier meer ervaart in je werk en loopbaan?

 • Mis je verbinding met wat je doet en kun je steeds minder jezelf zijn?

 • Staat jouw persoonlijke ontwikkeling al jaren stil? 

 • Heb je ambities niet kunnen waarmaken door onzekerheid, faalangst of keuzestress? 

Het kan zijn dat de context waarin je werkt niet ideaal (meer) is voor jou en veel meer energie vraagt dan het oplevert. Maar het kan ook zijn dat het om innerlijke obstakels gaat. Onzekerheid, keuzestress en perfectionisme kunnen verlammend werken in je loopbaan. Ook moeizaam proberen alle ballen in de lucht te houden, kan je weerhouden om andere mogelijkheden te overzien. 

Wanneer je obstakels in je loopbaan ervaart is een loopbaanswitch niet altijd direct een oplossing. Je neemt jezelf mee en je kunt weer in dezelfde situaties terechtkomen. Daarom is het belangrijk om eerst veranderingen op persoonlijk niveau te realiseren. 

Met Loopbaancoaching brengen we jouw omgeving, gedrag, talenten, overtuigingen, drijfveren, identiteit en zingeving in kaart. Je krijgt inzicht op vragen als: wie ben ik nou echt? Wat vind ik belangrijk? Waar hoor ik bij? Hoe wil ik ertoe doen? Wat zijn mijn ware talenten en hoe wil ik die inzetten? We staan ook stil bij de vragen: wat houd mij tegen en hoe kom ik er toch?

Thema's die voor jou er toe doen, komen aan de orde. Bijvoorbeeld: samenwerken, assertiviteit, zelfvertrouwen, werk-privé balans, effectiever functioneren bij werkdruk, leiding geven, ondernemen, loskomen van remmende gedachten, knopen kunnen doorhakken en verantwoordelijkheid durven nemen, etc.

Tijdens het coachingstraject, krijg je diepgaande inzicht in jezelf, en in wat zich op onbewust niveau afspeelt. Je ontdekt hoe je veranderingen kunt aanbrengen in je leven en werk en ontwikkelt de innerlijke kracht en motivatie om dat te doen. 

Dit kan Loopbaancoaching je opleveren: 

 • Je weet hoe je meer vanuit je authentieke zelf kunt reageren. 

 • Balans op fysiek, mentaal, emotioneel, relationeel en spiritueel niveau. 

 • Je kunt jouw energieniveau verhogen en stress verminderen. 

 • Je comfortzone oprekken met een lerende mindset. 

 • Focus houden op doen wat voor jou belangrijk is. 

 • Je bent je bewust van de ondermijnende patronen in jezelf en hoe je ermee kunt omgaan. 

 • Je weet wat jij nodig hebt om zelftwijfel in zelfvertrouwen te transformeren. 

 • Heb je een kompas voor het maken van keuzes die jouw bezieling opbouwen. 

 • Je kunt 100% verantwoordelijkheid nemen voor jouw werkplezier, groei en ontwikkeling.

 • Je geeft uitvoering aan je persoonlijke missie en visie vanuit je unieke talenten.

PRAKTISCHE ZAKEN

Een traject voor Loopbaancoaching kost € 1750,- per 3 maanden. 

Je krijgt aandacht, rust en ruimte die je nodig hebt voor jouw proces. We plannen de tweewekelijkse gesprekken in. Deze vinden plaats in de praktijkruimte van Switchwise of buiten in de natuur. Gedurende het traject schrijf je elke dag in je journal. Je krijgt hiervoor aanwijzingen. 

Boek een proefsessie om te ontdekken of je een klik hebt met je loopbaancoach. 

 

De begeleiding van Angèle is erop gericht jou je eigen talenten te laten ontdekken en je te ontwikkelen opdat je uiteindelijk dat kunt doen waar je gelukkig van wordt. Zij zorgt ervoor dat je in jezelf gaat geloven en ook bereikt wat je wilt. Ze plaatst zich als het ware in jouw situatie en weet je met veel professionaliteit, vriendelijkheid en klasse te begeleiden. Top!

Kim, cliënt

 

Vraag een offerte aan

Wij maken graag een offerte op maat voor Dieptecoaching. Dit doen we na een uitgebreide intakegesprek met jou als medewerker en indien nodig een gesprek met je werkgever.

Bedankt voor je aanvraag! We nemen z.s.m. contact met je op.

 

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Praktijkadres: 

Berkelse Poort 95

2651 JX Berkel en Rodenrijs