Over Switchwise

Dé loopbaanpartner voor vrouwelijke professionals in Lansingerland e.o.  

Pak de regie in jouw loopbaan

Wat we het liefste doen? Vrouwelijke professionals begeleiden om de regie te pakken in hun loopbaan om werk te vinden of creëren, dat optimaal bij hen past en waar ze blij van worden. Onze diepgaande expertise in loopbaanontwikkeling staat garant voor effectieve trajecten. Met liefde, van mens tot mens en onbevooroordeeld

Waarom zijn we nodig?

Onderzoek wijst al jaren aan dat 80% van de mensen ongelukkig is met het werk dat ze doen. Dit vinden wij niet acceptabel. Daarom zetten we ons elke dag in, zodat mensen niet alleen snel aan het werk kunnen na ontslag, maar vooral dat ze de meest optimale werkomgeving voor hen vinden of creëren.

Voor vrouwelijke professionals

Sensitieve, gedreven vrouwelijke professionals komen in hun loopbaan andere issues en uitdagingen. Een zinvolle carrière en ambities combineren met moederschap, de overgang, omgaan met de verwachtingen in masculiene ingerichte organisaties. Maar ook ondermijning van het eigen loopbaansucces door faalangst, perfectionisme, stress en onzekerheid. Bij Switchwise is er alle aandacht voor deze aspecten. Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in specifieke vrouwelijke loopbanen. 

Team van experts

Switchwise is in 2009 opgericht door Angèle Jankok. Zij werkt samen met een vast team van vakkundige coaches, trainers, social media experts en andere specialisten op het gebied van visuele presentatie, zoals profielfotograaf Yvette Wolterinck.  

 

Onze dienstverlening

Outplacement

Bij (dreigend) ontslag begeleiden wij onze klanten persoonlijk en effectief naar een nieuwe baan of eigen zaak.

Loopbaantraining

Om het loopbaansucces van onze klanten te verhogen, geven we diverse workshops en trainingen in loopbaanvaardigheden.

Loopbaanontwikkeling

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle vragen over de eigen ontwikkeling en een loopbaanperspectief.

 

Angèle is een inspirerende, creatieve en innemende persoonlijkheid. Ze is sterk gericht op het ontwikkelen van mensen en organisaties en beschikt over een groot instrumentarium om doelen te bereiken. Ze is enthousiast, bezield en zakelijk. Ze kan met groepen en individuen werken en weet hen altijd een stap verder te brengen. Ze is vriendelijk, betrouwbaar en professioneel.

N. van Dijk, werkgever

 
YW-Angele-102 A.jpg

Angèle Jankok, RL

Directeur & Senior Loopbaanadviseur

Angèle is werkzaam geweest als manager van diverse (staf)afdelingen en als HR adviseur bij middelgrote en grote bedrijven. Ook heeft ze als docent Loopbaancoaching, maatschappelijk werkers in diverse gemeenten opgeleid. 
Bij Switchwise blinkt ze uit in het zien van verborgen talenten in mensen.

 

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Praktijkadres: 

Berkelse Poort 95

2651 JX Berkel en Rodenrijs