YW-Angele-112 B.jpg

Durf de leider te zijn van jouw carriere!

Hallo, mijn naam is Angèle Jankok. Ik ben loopbaanexpert en eigenaar van Switchwise. 

Ik werk voor vrouwelijke senior professionals, die een verandering willen realiseren in hun loopbaan. Als ze bij mij komen zijn ze vaak al te lang blijven hangen in een baan waar ze geen voldoening meer uit halen. Soms zijn ze door ziekte of ontslag genoodzaakt om een nieuwe richting in te slaan.


Mijn motto is: "Alleen jij weet diep van binnen wat voor jou het beste is. Luister niet naar ruis in de wereld, maar ga op zelfonderzoek uit en neem het stuur van jouw loopbaan in handen.” 


Het resultaat is dat ze minder werkstress en meer werkgeluk gaan ervaren in hun huidige baan of dat ze    een transitie maken naar nieuw werk, dat precies past bij hun aspiraties voor de tweede helft van hun loopbaan.


Zelf ik heb ik in de eerste helft van mijn loopbaan geworsteld met hoge prestatiedruk en negeerde hierbij mijn behoefte aan innerlijke inspiratie. Uiteindelijk heb ik mijn hart leren volgen, en heb vol overtuiging gekozen om werk te creëren rondom mijn bezieling en talenten.


Mijn grootste talent is verborgen kwaliteiten in mensen herkennen. Ik luister met aandacht en zonder vooroordeel. Werk met mij en profiteer van mijn jarenlange ervaring, diepgaande kennis en mijn aanstekelijke enthousiasme.

Angèle Jankok RL

Register Loopbaanprofessional (Noloc)

 

Wil je meer weten? Laten we snel kennismaken!

Bedankt voor je bericht!

 

Angèle is een inspirerende, creatieve en innemende persoonlijkheid. Ze is sterk gericht op het ontwikkelen van mensen en organisaties en beschikt over een groot instrumentarium om doelen te bereiken. Ze is enthousiast, bezield en zakelijk. Ze kan met groepen en individuen werken en weet hen altijd een stap verder te brengen. Ze is vriendelijk, betrouwbaar en professioneel.

N. van Dijk, werkgever

 

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Bezoekadres: 

Business Center Lansingerland

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek