Cherry Tree

Loopbaanadviseur

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Angèle Jankok

Ik ben grootgebracht met het idee dat ik alles kan worden wat ik wil. Maar ja, wat kies ik dan? Ik werd o.a. journalist, marketeer, manager van diverse afdelingen en hrm-adviseur. Ik ontdekte mijn rode lijn en dat is dat ik immens blij word van het voeren van gesprekken met mensen over hun loopbaan. Ik leerde het loopbaanadvies vak en startte in 2009 met Switchwise. Ik ben nu loopbaanadviseur en ondernemer.

 

Deskundigheid

Ik ben gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional bij de Noloc. Om dit keurmerk te houden word ik elke 4 jaar wordt getoetst op actuele vakkennis, ontwikkeling en kwaliteit.. Ik beschik over kennis en ervaring van gevalideerde loopbaanmethoden en technieken. Ik heb een bachelor in Human Resource Management (HRM) en ben ook gecertificeerd als Master Practioner Neuro Linguïstisch Programmeren. Ik heb mij diepgaand verdiept in het vakgebied Psychologie. Ik heb kennis van de theorieën van Jung en bewustzijnontwikkeling met Enneagram. 

 

Specialisme

Mijn specialisme is het begeleiden van werkenden die geblokkeerd door onzekerheid, faalangst of keuzestress hun ambities niet waarmaken en hierdoor ongelukkig zijn in hun werk. Potentiele leiders, uitvinders, makers, verbinders, helpers, etc. die niet tot bloei komen. Hun verhaal raakt mij keer op keer. Als ik doorvraag naar wat ze wel willen doen, komt er altijd een sprankeling in hun ogen wanneer ze hierover vertellen. Dit ontsteekt mijn vlammetje en word ik uitgedaagd om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden. 

 

Persoonlijke interesses

Mijn grootste hobby is lezen. Sinds mijn jeugd lees ik gemiddeld een boek per week. Momenteel lees is het liefst over levensverhalen van mensen. Ik schrijf ook bijna elke dag stukjes tekst. Schrijven is voor mij een meditatieve activiteit. Verder ben ik dol op Latijns-Amerikaans muziek en dans zo vaak als ik kan. Ik ben getrouwd met Lucio, een expert in cybersecurity, en onze zoon Alexander zit op de middelbare school. Samen maken we lange wandelingen en organiseren we soms spelletjesavonden thuis. 

 

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Bezoekadres: 

Business Center Lansingerland

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

 

©2021 Switchwise | KvK 80377777