Brug (Fotokaart)-2.png

Loopbaanadvies

Een nieuwe baan die ècht goed bij je past

Hoe zou het voor je zijn als je ontdekt wat je van binnenuit motiveert en energie geeft? Als je zelfbewust een volgende stap kunt zetten naar werk met meer betekenis. Werk waar je energie van krijgt en waarin je talenten volop benut worden. Werk waarin je kan zijn wie je wilt zijn, en aan je ambities kan werken volgens de waarden die voor jou belangrijk zijn. 

Wil je graag een loopbaanswitch?

Jouw geluk, welzijn en voorspoed staan centraal. Van ons krijg je aandacht, tijd, ruimte en faciliteiten om een nieuwe weg in te slaan. Met liefde, van mens tot mens en onbevooroordeeld. 

Met ons loopbaanonderzoek vergroot je jouw zelfkennis en ontdek je een nieuw toekomstperspectief.  We maken de balans op van je loopbaan tot nu toe, en zoeken de rode draad in je ervaringen. Je gaat aan de slag met testen die je meer inzicht geven in je persoonlijkheid, interesses, capaciteiten, waarden, talenten en drijfveren. Zo ontdek je welke werkzaamheden passen bij je volgende loopbaanstap

Jouw unieke persoonsprofiel, matchen we aan inspirerende mogelijkheden en actuele arbeidsmarktdata. In je loopbaanplan staat wat je gaat doen om je toekomstperspectief waar te maken.


Dit levert een loopbaanonderzoek je op: 

 • Je weet welk werk écht goed bij je past. 

 • Je hebt heel veel meer zelfkennis en een handig persoonsprofiel. 

 • Je hebt kennis van jou persoonlijke stukje arbeidsmarkt en een plan om die te benaderen.  

Wil je begeleiding hebben bij het vinden van een nieuwe baan? Met aanvullende coaching gaan we samen actief aan de slag met alles wat nodig is om je doel te bereiken. 

Dit levert aanvullende coaching je op: ​

 • Je vermindert je zelftwijfel waardoor je jezelf meer durft te laten in je netwerk en bij sollicitatiegesprekken. 

 • Je kunt vlot motivatiebrieven schrijven en mensen/bedrijven benaderen via social media. 

 • Je weet veel beter dan heel veel andere sollicitanten hoe je de baan krijgt die je wilt. 

 • Je krijgt toegang tot onze online coachingsplatform met vacaturedatabase, cv-maker en diverse handige tools die jouw proces ondersteunen.  

Wil je jouw persoonlijke en professionele vaardigheden verbeteren, waardoor je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroot? Als aanvulling op je Loopbaanadvies en/of coaching kun je ook een jaar lang toegang krijgen tot onze online leerplatform met 500+ online trainingen. We maken een Persoonlijk Ontwikkel Plan, waar je mee aan de slag gaat en en 2 mentorgesprekken over de voortgang. 

Dit levert het online leerplatform met mentoring je op: 

 • Je geeft je professionele ontwikkeling een boost. 

 • Je kunt certificaten op je cv zetten die je een streepje voor geven bij sollicitaties.

 • Met onze korte en to the point (micro) trainingen, leer je in korte tijd precies datgene wat je nodig hebt. 

 • Ook voor het vergroten van je sollicitatie-, netwerk, -en presentatievaardigheden kun je aan de slag en hiermee je kans op een nieuwe baan verhogen. 

INVESTERING

 • Loopbaanonderzoek: € 750,-

 • Aanvullende coaching: 

  • 4 uur € 600,-​

  • 8 uur € 1000,-

  • 12 uur € 1500,-

 • Aanvullend online leerplatform met mentoring: ​€ 400,-

Deze bedragen zijn excl. BTW. 

Veel werkgevers hebben budget (ook vanuit subsidiepotjes) voor het vergoeden van loopbaanadvies. Overleg met ons hoe je dit het beste kunt aanvragen.  

Loopbaanonderzoek en coaching in het kader van outplacement of re-integratie 2de spoor? We maken hier graag hiervoor een offerte op maat. 

 

Angèle heeft me gecoacht bij het veranderen van loopbaan. Ze heeft tests gedaan, gesprekken gevoerd en me op een creatieve manier aangezet tot het formuleren van een nieuw doel dat dicht bij mezelf lag. Ze heeft dat op een hele integere manier gedaan, zonder te oordelen en bood zo ruimte om alle mogelijkheden te verkennen.

Iris, cliënt

 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wil je weten of wij iets voor jou of je loopbaanvraag kunnen betekenen? In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we of er een match is tussen onze expertise/aanbod en jouw vraag. Wij kunnen je ook verwijzen naar andere professionals in ons netwerk, als dit voor jou beter is. 

Ook als werkgever kun je een adviesgesprek aanvragen. 

Bedankt voor je aanvraag! We nemen z.s.m. contact met je op.

 

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Praktijkadres: 

Berkelse Poort 95

2651 JX Berkel en Rodenrijs