Gratis loopbaanscan

Breng je loopbaan en werk naar een hoger plan.

Wat waren ook al weer jouw ambities? Ben je aan het groeien of sta je stil? Ben je te lang blijven hangen in een baan waarin je niet bloei komt? Benut je je talenten of ben je aan het onderpresteren?

Doel van de gratis loopbaanscan is inzicht krijgen in waar je staat in relatie tot je loopbaan en welke stappen je kunt nemen. 


De loopbaanscan bestaat uit een uitgebreide schrijfopdracht en een videogesprek van 60 minuten

In dit diepgaande videogesprek, bespreken we je loopbaandilemma's. Wat is je huidige situatie? Waar knelt het? Waar wil je naar toe? Ik analyseer gratis je loopbaanontwikkeling en mogelijke kansen en bedreigingen. Ook adviseer ik je over de volgende stappen die je kunt zetten. Bovendien krijg je een prachtig E-book met 30 loopbaantips

Neem de eerste stap en vul onderstaand formulier in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op om een videogesprek met je te plannen op een moment dat het jou schikt.

Vrouw met fiets
 

Ja, ik wil graag de gratis loopbaanscan

Bedankt voor de inzending! Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

 

Dank voor je expertise, je passie, de extra tijd en de zelfreflectie die je mij hebt laten ontdekken. Een betere gepassioneerde loopbaancoach had ik me niet kunnen wensen.

Carola, cliënt

 

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Bezoekadres: 

Business Center Lansingerland

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek