Gratis Loopbaan APK

Breng je loopbaan en werk naar een hoger plan.

Wat waren ook al weer jouw ambities? Zit je nog op juiste plek? Ben je aan het groeien of sta je stil? Waar knelt het? Benut je je talenten of ben je aan het onderpresteren? Wellicht ben je te lang blijven hangen in een baan waarin je niet tot bloei komt.

Doel van de gratis Loopbaan APK is inzicht krijgen in waar je staat in relatie tot je loopbaan en welke stappen je kunt nemen. 

De Loopbaan APK bestaat uit een schrijfopdracht en een (video)gesprek van 60-90 minuten

Tijdens de Loopbaan APK, onderzoeken we of je huidige functie nog matcht met je talenten en wensen. We bespreken je loopbaandilemma's en ik analyseer je loopbaanontwikkeling en mogelijke kansen en bedreigingen. Ook adviseer ik je over de volgende stappen die je kunt zetten in je loopbaanontwikkeling. Bovendien krijg je een prachtig E-book met 30 loopbaantips

Neem de eerste stap en vul onderstaand formulier in. Je ontvangt  binnen 24 uur je inloggegevens voor de klantenportaal met de schrijfopdracht, E-book en agenda voor het vastleggen van de afspraak.  

Vrouw met fiets
 

Ja, ik wil graag de gratis Loopbaan APK

Bedankt voor de inzending! Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

 

Dank voor je expertise, je passie, de extra tijd en de zelfreflectie die je mij hebt laten ontdekken. Een betere gepassioneerde loopbaancoach had ik me niet kunnen wensen.

Carola, cliënt

 

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Bezoekadres: 

Business Center Lansingerland

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek