Visie op werk & loopbaan

De basisprincipe voor mijn werk is dat iedereen de potentie heeft om met zijn of haar talenten een waardevolle bijdrage te leveren. Bij sommigen is dat talent als kind al goed zichtbaar, maar bij de meeste van ons moet je wat dieper graven om dat te ontdekken. Een talent is het unieke vermogen om de dingen sneller, beter en met minder inspanning te kunnen doen dan anderen. Het is iets waar je van nature goed in bent én wat je graag doet. 

Jouw talent heeft net als een zaadje een vruchtbare grond en goede omstandigheden nodig om te groeien en bloeien. Je bent in een voor jou vruchtbare bodem, wanneer je jezelf kan zijn, wanneer aan jouw essentiële (voor)waarden wordt voldaan, wanneer je iets doet wat voor jou ertoe doet, wanneer je je goed voelt bij de mensen waar je mee werkt, wanneer je jouw talenten optimaal benut, wanneer alles vanzelf goed lijkt te gaan, en wanneer werken als spelen voelt.  

Amethyst_edited.jpg
 
Ingekort Loopbaanmodel Switchwise.png

Begeleidingsmodel

Van inzicht naar uitzicht

Ik maak gebruik van zowel rationele als intuïtieve methoden. Zowel krachtige als luchtige werkvormen.  Dus gevalideerde psychologische testen en arbeidsmarktanalyses alsook biografische interviews, spelkaarten en schrijfopdrachten die appelleren op intuïtie en verbeeldingskracht. Ik selecteer werkvormen die het meest passend zijn voor jouw persoonlijke loopbaanvraag.


Mijn werkwijze vraagt van jou wel een bepaalde mate van zelfreflecterend vermogen. Dat je kritisch naar jezelf durft te kijken en ook dat je actief participeert. Ik faciliteer je zo veel mogelijk met wat je nodig hebt, maar je zult zelf aan de slag moeten gaan.


Het model hiernaast heb ik zelf ontwikkeld en gebruik ik dagelijks in mijn praktijk. 

Wil je met mij hierover van gedachten wisselen? Neem gerust contact op. 

 

Kwaliteit

Sinds de oprichting van Switchwise in 2009, heb ik honderden mensen begeleid in hun werk en loopbaan. Ik ben gecertificeerd Register Loopbaanprofessional bij de Noloc. Om dit keurmerk te houden word ik elke 4 jaar getoetst op actuele vakkennis, ontwikkeling en kwaliteit. Ik beschik over kennis en ervaring van gevalideerde loopbaanmethoden en technieken.  Voor een overzicht van mijn werkervaring en opleidingen, verwijs ik je naar mijn LinkedIn-profiel

Keurmerk Noloc.jpg
 

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Bezoekadres: 

Business Center Lansingerland

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek