di 14 sep. | Switchwise kantoor

Kennissessie Arbeidsmarkt - aanmelding is niet meer mogelijk

Kennissessie voor werkgevers, ondernemers, HR adviseurs en een ieder die geïnteresseerd is in trends & ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
Registratie gesloten
Kennissessie Arbeidsmarkt - aanmelding is niet meer mogelijk

Tijd en locatie

14 sep. 16:00 – 18:00
Switchwise kantoor, Berkelse Poort 95, 2651 JX Berkel en Rodenrijs, Nederland

Over dit event

De arbeidsmarkt ontwikkelt zich in een razendsnel tempo door verdergaande flexibilisering, robotisering en artificiële intelligentie. Op dit moment is het nauwelijks te voorspellen wat je over 20 jaar zal doen. Het is wel zeker dat vele soorten banen gaan verdwijnen en nieuwe banen zullen ontstaan, net als kansen voor nieuw ondernemerschap.

Deze vooruitzichten vragen om een gedegen kennis van de arbeidsmarkt, van loopbaanmogelijkheden en nieuwe vaardigheden om werk te vinden of creëren. Dit zijn nieuwe loopbaanvaardigheden waar elke professional over moet beschikken om meermaals toe te kunnen passen. Door de steeds veranderende vraag is het niet ondenkbaar dat er ontslag vaker gaat voorkomen in een loopbaan.

Deze kennissessie is voor werkgevers, ondernemers, HR Adviseurs en een ieder die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Met elkaar gaan we de kennis en inzichten delen om beter voorbereid te zijn op wat er komen gaat. 

Meld je aan en laat je inspireren!

Registratie gesloten

Deel dit event