Vrouw voor Erasmusbrug

Succesvolle outplacement

Outplacement met ziel en zakelijkheid

Ons outplacementprogramma is voor vrouwelijke professionals die door (dreigend) ontslag op een keerpunt in hun loopbaan zijn beland en zich afvragen, wat wil ik nu écht? Die vanuit hun innerlijke inspiratie en op hun voorwaarden nieuw zinvol werk willen vinden of een eigen succesvolle zaak willen starten. 


De kern van dit programma is een beproefde methodische aanpak met intensieve begeleiding, training en hulp om je loopbaantransitie te laten slagen.


We co-creëren een allesomvattend programma op maat, met alle extra bouwstenen die voor jou specifiek van belang zijn. Naast je vaste loopbaanadviseur heb je een team van experts tot je beschikking. Wij gaan samen met je door tot een jaar nadat je doel behaald hebt. 

 

Werk vanuit innerlijke inspiratie

Hoe zou het voor je zijn als je ontdekt wat je van binnenuit motiveert en energie geeft? Als je zelfbewust een volgende stap kunt zetten naar werk met meer betekenis, waar je energie van krijgt en waarin je talenten volop benut worden. Werk waarin je kan zijn wie je wilt zijn en aan je aspiraties kan werken volgens de waarden die voor jou belangrijk zijn. 


Zelfkennis opent de weg naar bezieling, daarom willen wij jou graag helpen onderzoeken wat jou uniek maakt en hoe jij ertoe wilt doen.  Van ons krijg je aandacht, tijd, structuur en faciliteiten om een nieuwe weg in te slaan. Met liefde, van mens tot mens en onbevooroordeeld. 


Jouw geluk, welzijn en voorspoed staan centraal.

Voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst

De arbeidsmarkt ontwikkelt zich in een razendsnel tempo door verdergaande flexibilisering, robotisering en artificiële intelligentie. Op dit moment is het nauwelijks te voorspellen wat je over 20 jaar zal doen. Het is wel zeker dat vele soorten banen gaan verdwijnen en nieuwe banen zullen ontstaan, net als kansen voor nieuw ondernemerschap.


Deze vooruitzichten vragen om een gedegen kennis van de arbeidsmarkt, van loopbaanmogelijkheden en nieuwe vaardigheden om werk te vinden of creëren. Dit zijn nieuwe loopbaanvaardigheden waar elke professional over moet beschikken om meermaals toe te kunnen passen. Door de steeds veranderende vraag is het niet ondenkbaar dat er ontslag vaker gaat voorkomen in een loopbaan. 

Wij geloven in het spreekwoord: “Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag, leer een man te vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven”. Daarom is een outplacementtraject bij Switchwise anders. In de analogie van bovenstaand spreekwoord zorgen wij niet alleen voor nieuwe vis, maar geven we de hengel, met innovatieve uitrusting, statistische data over waar er vis is en een gedegen training in visserij. 


Wij bieden een outplacementprogramma waarin je als deelnemer klaargestoomd wordt als leider van je loopbaan op de arbeidsmarkt van de toekomst. 

 
 

Angèle heeft me gecoacht bij het veranderen van loopbaan. Ze heeft tests gedaan, gesprekken gevoerd en me op een creatieve manier aangezet tot het formuleren van een nieuw doel dat dicht bij mezelf lag. Ze heeft dat op een hele integere manier gedaan, zonder te oordelen en bood zo ruimte om alle mogelijkheden te verkennen.

Iris, cliënt

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Praktijkadres: 

Berkelse Poort 95

2651 JX Berkel en Rodenrijs