Zen Stones

Begeleidingsmodel

 

Van inzicht naar uitzicht

Ik heb honderden mensen begeleid in individuele trajecten en groepstrainingen als de Careerbootcamp. Daarnaast heb ik als docent loopbaancoaching mijn aanpak als begeleidingsmodel ontwikkeld. Dit model is de raamwerk van de in-company trainingen die ik heb gegeven aan maatschappelijk werkers in de gemeenten Den Haag, Amsterdam en Capelle aan de IJssel. Hierdoor zijn zij in staat om nog eens honderden werkzoekenden te helpen bij het realiseren van een carrièreswitch. Dit model gebruik ik nog dagelijks in mijn praktijk en ik blijf die steeds meer verfijnen. 

Wil je met mij hierover van gedachten wisselen? Neem gerust contact op. 

 
Ingekort Loopbaanmodel Switchwise.png

.

Begeleidingsmodel Switchwise

De basisprincipe in dit model is dat iedereen de potentie heeft om met zijn of haar talenten een waardevolle bijdrage te leveren. Bij sommigen is dat talent als kind al goed zichtbaar, maar bij de meeste van ons moet je wat dieper graven om dat te ontdekken. Een talent is het unieke vermogen om de dingen sneller, beter en met minder inspanning te kunnen doen dan anderen. Het is iets waar je van nature goed in bent én wat je graag doet. 

Jouw talent heeft net als een zaadje een vruchtbare bodem en goede omstandigheden nodig om te groeien en bloeien. Je bent in een voor jou vruchtbare bodem, wanneer je jezelf kan zijn, wanneer aan jouw essentiële (voor)waarden wordt voldaan, wanneer je iets doet wat voor jou ertoe doet, wanneer je je goed voelt bij de mensen waar je mee werkt, wanneer je jouw talenten optimaal benut, wanneer alles vanzelf goed lijkt te gaan, en wanneer werken als spelen voelt.  

 

Switchwise

Angèle Jankok

angele@switchwise.nl

06 84 84 84 68


Bezoekadres: 

Business Center Lansingerland

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

 

©2021 Switchwise | KvK 80377777