top of page
YW-Angele-105 B.jpg

Angèle Jankok

"Alleen jij weet diep van binnen wat voor jou het beste is. Luister niet naar ruis in de wereld, maar ga op zelfonderzoek uit en neem het stuur van jouw loopbaan in handen.” 

Angèle Jankok: Citaat

Passie

Mijn mooiste moment in een loopbaantraject is wanneer iemand een sprankeling in hun ogen krijgt bij het vertellen over wat ze echt zouden willen doen. Bij mij ontsteekt dan een vuurtje om alles op alles te zetten dat iemand er ook in slaagt. 

Het is mij gelukt om mensen die als 'moeilijk inzetbaar' waren bestempeld, binnen 3 maanden met plezier aan het werk te krijgen. Ik word graag uitgedaagd om te kijken wat er nog wel kan en zie wel altijd nieuwe wegen op ongebaande paden

Kennis en ervaring

In de afgelopen 20+ jaar heb ik honderden mensen begeleid in hun werk, en loopbaan. Zowel als manager en HR adviseur alsook loopbaanadviseur. De kennis die ik heb opgedaan in mijn opleidingen Bachelor HRM, Marketing & Communicatie en Psychologie (NLP Master Coach) en in trainingen voor leiderschap en persoonlijke effectiviteit, zet ik op creatieve en wijze in om precies aan te sluiten bij wat nodig is in het loopbaantraject. 

Visie op loopbaanontwikkeling

Een talent is het unieke vermogen om de dingen sneller, beter en met minder inspanning te kunnen doen dan anderen. Het is iets waar je van nature goed in bent én wat je graag doet. Jouw talent heeft net als een zaadje een vruchtbare grond en goede omstandigheden nodig om te groeien en bloeien. Je bent in een voor jou vruchtbare bodem, wanneer je jezelf kan zijn, wanneer aan jouw essentiële (voor)waarden wordt voldaan, wanneer je iets doet wat voor jou ertoe doet, wanneer je je goed voelt bij de mensen waar je mee werkt en wanneer je jouw talenten optimaal benut.

Intuïtief en methodisch

Ik maak gebruik van zowel rationele als intuïtieve methoden. Zowel krachtige als luchtige werkvormen.  Dus wetenschappelijk gevalideerde psychologische testen en arbeidsmarktanalyses alsook biografische interviews, spelkaarten en schrijfopdrachten die appelleren op intuïtie en verbeeldingskracht. Ik selecteer werkvormen die het meest passend zijn voor de persoonlijke loopbaanvraag.

Angèle Jankok: Lijst
Angèle Jankok: List
bottom of page